Annemieke de Jong powervrouw bij FNV Ladies Rights day

Kom op 11 maart 2017 naar FNV LADIES RIGHTS DAY !

Wil jij zaken veranderen? Bijvoorbeeld in jouw privé situatie, op jouw werk of binnen de onderwijsinstelling waar je studeert of werkt.
Wil jij weten hoe je jouw eigen invloed kunt inzetten om dit te bereiken?

Kom dan naar FNV Ladies Richts day en speel het ‘Spel van invloed’ , leer de ‘ins & outs’ van invloed uitoefenen en het creëren van je eigen mogelijkheden. Een spel waardoor je inspirerende vrouwen ontmoet, plezier hebt en samenwerkt.

Annemieke de Jong is expert in de begeleiding van studerende (a.s.) moeders in het mbo en ho en is een van de powervrouwen die op deze dag haar gouden tips over invloed uitoefenen zal delen.

Wie is ANNEMIEKE DE JONG

Annemieke de Jong richtte als alleenstaande studerende moeder de landelijke stichting Steunpunt Studerende Moeders op. Met haar stichting begeleidt zij studerende moeders dan wel jonge alleenstaande moeders in de toeleiding naar school. Ook voert zij al ruim 10 jaar een lobby om de positie van zwangere studenten en studerende moeders in het MBO en hoger onderwijs te verbeteren. Hiermee heeft zij onder meer gezorgd voor een wetswijziging ten gunste van zwangere studenten en is het onderwerp opgenomen in de schaduwrapportage van het VN Vrouwenverdrag.

Wil jij weten hoe zij dit gedaan heeft en wat er nodig is om de positie van studerende moeders te verbeteren, kom dan luisteren naar haar verhaal op 11 maart tijdens Ladies right day.

Download hier het programma boekje: http://www.fnvvrouw.nl/documenten/programmaboekje_fnv_ladies_rights_day.pdf

Bezoek de website van FNV Vrouw voor meer informatie.

Wat is een powervrouw?

Powervrouwen zijn vrouwen die door hun positie, drive, contacten en/of verhaal invloed uitoefenen op de wereld. Tijdens deze ronde, speeddate je met een aantal van deze vrouwen. Zij vertellen je waar zij invloed uitoefenen, wat voor hen wel en niet werkt en ze delen de gouden invloed tip met jou. Er zijn 10 tafels met powervrouwen die op verschillende gebieden invloed uitoefenen. We wisselen tijdens deze ronde 3 keer van tafel. Je kan kortom 3 keer met een andere powervrouw of team van powervrouwen speeddaten. Bedenk van te voren wat je wilt vragen.

“Ook als alleenstaande jonge moeder kun je invloed uit oefenen, daar ben ik zelf het bewijs van”
Annemieke de Jong.

 

Reageren? Wil je mee denken of ook iets delen? Plaats het hier!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.