Help mee

Het Steunpunt Studerende Moeders is een ANBI stichting zonder structurele subsidies.
Wij kunnen dan ook niet zonder steun. Deze steun vanuit diverse hoeken uit de samenleving is nodig om ons werk voort te zetten en de studerende moeders te ondersteunen. Deze steun kan variëren van gesponsorde laptops van bedrijven, al dan niet in het kader van MVO. Als ook steun vanuit particulieren, bedrijven of scholen om bijvoorbeeld ons online informatief platform in de lucht te houden of voor ons steunfonds waardoor wij studerende moeders ook een financieel duwtje in de rug kunnen geven bij het behalen van een diploma.
Onze sponsors, donateurs, vrijwilligers zijn onmisbaar. Ook zijn wij op zoek naar samenwerkingspartners. Samen kunnen wij de krachten bundelen en uitval tegen gaan!

Draag jij ons een warm hart toe, help dan mee!
Lees hier verder wat de mogelijkheden zijn!

Natuurlijk kan dat in de vorm van sponsoring of een donatie. Kijk hiervoor ook eens op onze speciale sponsor pagina. Maar ook als je denkt op een andere manier mee te kunnen helpen horen wij graag van je! Lees hier verder wat de mogelijkheden zijn:

Samenwerken

Wij bundelen graag de krachten en werken graag samen om uitval te voorkomen en daartoe een sluitende ketenaanpak te vormen.
Organisaties en coaches die werkzaam zijn met jonge moeders of onderwijsinstellingen die te maken hebben met (uitval van) jonge moeders kunnen een samenwerking overwegen.
Bijvoorbeeld in het kader van een lokaal ‘Steunpunt Studerende Moeders’ waar met ons succesvolle SMCMethode gewerkt wordt. Of door de opleiding specialisatie ‘Studerende Moeders’ met licentie te volgen om zo een eigen expert/specialist in huis te halen, ervaringsdeskundigheid in te zetten en aan te sluiten bij het Steunpunt Studerende Moeders.

Ook kun je overwegen om ambassadeur te worden.

Wat zijn ambassadeurs?

Ambassadeurs vertegenwoordigen het Steunpunt Studerende Moeders en dienen vaak tegelijkertijd als inspirerende voorbeeld (rolmodellen!) voor studerende moeders.
Dit kunnen ook studerende moeders zijn die gebruik hebben gemaakt van ons steunfonds, zij kunnen vanuit eigen ervaring het belang van Steunpunt Studerende Moeders duidelijk maken.
Maar hoeft niet perse; Waar het om gaat, is dat je als ambassadeur dezelfde passie hebt als ons en je verbonden voelt met onze missie.

Wat doen ambassadeurs?

Van het schrijven van blog’s of relevante artikelen voor de website studerendemoeders.nl, lezingen/presentaties geven tot aan het organiseren van (geld inzameling-) acties voor Steunfonds.
Ambassadeurs zijn zichtbaar en vertellen graag waar deze stichting voor staat en allemaal doet.

Voor ambassadeurs willen wij in de toekomst ook ambassadeursdagen / Meet Up’s gaan organiseren met elkaar en voor elkaar.

Word ambassadeur!

Wil jij ons vertegenwoordigen, onze passie uitdragen en ben je proactief, flexibel en communicatief vaardig? Overweeg dan om ambassadeur te worden voor Stichting Steunpunt Studerende Moeders.

 

Interesse?

Heeft u interesse of wilt u de samenwerkingsmogelijkheden dan wel de sponsormogelijkheden onderzoeken? Stuur ons dan een berichtje of mailtje dan nemen we contact met je op.