We starten ook in Leeuwarden!

gemeente_leeuwarden_logoHet Smart Mama Coachprogramma gaat nu ook in Leeuwarden van start!

Om meer alleenstaande en jonge moeders een goede toekomst te bieden heb ik ook met de gemeente Leeuwarden de handen in een kunnen slaan. Hierdoor kunnen jonge (a.s.) moeders uit Leeuwarden tussen de 18 en 30 jaar kosteloos deelnemen aan het programma en de workshops.

Het Smart Mama Coachprogramma is een coachprogramma in de toeleiding naar school en of werk en gericht op een evenwichtige verdeling van studie/stage, werk, zorg en privéleven. Met als doel bevordering van duurzame economische zelfstandigheid en om voortijdig uitval te voorkomen.

Het Smart Mama Coachprogramma is enkele jaren geleden gestart in de gemeente Emmen gevolgd door Borger-Odoorn en Coevorden en is nog altijd een succes.
Hiermee heb ik tevens de tweede Movisie Participatie Prijs gewonnen en een nominatie voor de Lies van Urk Emancipatieprijs van de gemeente Emmen. Lees hier meer over het project. 

De kick-off en eerste workshop vind plaats op maandag 21 november om 12.00 uur.
Onder het genot van een lunch vertel ik je alles over de mogelijkheden van de combinatie studie & zorg en kun je kennis maken met studerende moeders!

Aanmelden kan nog door een mailtje te sturen!

Reageren? Wil je mee denken of ook iets delen? Plaats het hier!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.