Onze sponsors

Het Steunpunt Studerende Moeders is een ANBI stichting zonder structurele subsidies.
Wij kunnen dan ook niet zonder uw steun. Steun vanuit diverse hoeken uit de samenleving is nodig om ons werk voort te zetten: het voeren van een lobby voor positieverbetering van studerende moeders/ zwangere studenten en het ondersteunen van jonge en alleenstaande moeders die naar economische zelfstandigheid streven door het volgen van een beroepsopleiding. Dat doen we onder meer met het Smart Mama Coachprogramma en ons steunfonds.

Steun en of hulp aan ons als goed doel kan variëren van gesponsorde laptops van bedrijven als ook steun vanuit particulieren voor ons steunfonds . Vanuit dit steunfonds kunnen wij vrouwen met kinderen ook financieel ondersteunen in de studie en kinderopvangkosten indien dit een belemmering vormt om een MBO of HBO opleiding te volgen en anders in de uitkering zouden blijven of zouden uitvallen.

Onze sponsors en vrijwilligers zijn onmisbaar.
Draagt u ons een warm hart toe? Neem dan contact met ons op!

Onze sponsors zijn:

logo scholten awaterScholten Awater sponsorde ons met een aantal laptops voor de aankomende studerende moeders die het Smart Mama Coachprogramma volgen en daar zelf geen reserves voor hebben. Zie ook het bericht en de reactie van Wethouder Bouke Arends van de gemeente Emmen: http://studerendemoeders.nl/kansen-voor-jonge-moeders/ 

 

Verhuisbedrijf Rotterdaminfo-verhuizingen
Studenten verhuis service is een verhuisbedrijf met vestigingen in  voor zowel particulieren als bedrijven als u verzekerd wilt zijn van een snelle, professionele maar vooral goedkope verhuizing. Zij zijn gevestigd in: Amsterdam Utrecht Den Haag Rotterdam Almere Haarlem & Delft .Studenten verhuis service sponsort ons met een bijdrage voor het onderhoud van onze website.

logo_ysp_nl_smallYoursurprise.nl is een online webshop en verzorgt de leukste gepersonaliseerde cadeaus met naam, persoonlijke tekst of afdruk voor iedere gelegenheid. www.Yoursurprise.nl heeft bewondering voor de moeders die studie en zorg combineren en geeft hen graag een extra steuntje in de rug ter aanmoediging. Iedere maand verloten zij via het Steunpunt Studerende Moeders een cadeau bon waarmee de moeders uit het SMCprogramma iets kunnen uitzoeken in de webshop en daarnaast zal een bepaald percentage van de verkoop via een link op onze site geschonken worden aan het Steunpunt Studerende Moeders.

 

Samen maatschappelijk of sociaal verantwoord ondernemen?
Wij zijn altijd op zoek naar meer sponsors!
Voor sponsor mogelijkheden neem contact met ons op!