Steunfonds

Met ons Steunfonds kunnen wij dankzij sponsors en donaties alleenstaande en jonge moeders ook een financieel duwtje in de rug geven in de studiekosten, wanneer zij desondanks studiefinanciering en kinderopvangtoeslag niet draagkrachtig genoeg zijn.

Het is een uitdaging om van een studiebeurs rond te komen maar helemaal wanneer je daarnaast ook de zorg hebt voor een of meer kinderen. De studiefinanciering staat aangeduid als een voorliggende en toereikende voorziening maar voor de meeste studerende moeders valt dat in de praktijk erg tegen. Het vormt voor hen vaak een drempel om onderwijs te kunnen volgen of om een opleiding af te kunnen ronden.

Om ervoor te zorgen dat er geen financiële drempels zijn om onderwijs te kunnen volgen, en dit geen reden mag zijn tot voortijdig uitval, werken wij graag op alle fronten samen met sponsors en partners die studerende moeders een warm hart toe dragen.
Ondersteuning vanuit ons Steunfonds is nu enkel nog mogelijk voor de jonge en alleenstaande moeders die het Smart Mama Coachprogramma volgen of die door ons begeleid worden, zodat wij meteen kunnen helpen als er iets mis dreigt te gaan en de sponsors/donateurs er zeker van kunnen zijn dat het geld besteed wordt waarvoor het bedoeld is.

Wilt u ons Steunfonds steunen, donateur of sponsor worden en samen nog meer alleenstaande en jonge moeders aan een diploma helpen? Doneer dan nu online of kijk op onze sponsor pagina en neem contact met ons om de mogelijkheden te onderzoeken hoe u kunt helpen:
Doneerbutton