Steunfonds

Met ons Steunfonds kunnen wij dankzij sponsors en donaties a.s. studerende moeders financieel ondersteunen. Lees hier als voorbeeld het verhaal van Joyce.

Jonge moeders vanaf 18 tot 30 jaar kunnen aanspraak maken op de Wet Studiefinanciering. Echter, studiefinanciering staat aangeduid als een toereikende en voorliggende voorziening maar dat pakt in de praktijk vaak anders uit voor jonge, veelal alleenstaande, moeders.

Daarom helpen wij met ons steunfonds en Smart Mama Coachprogramma ieder jaar weer een hoop moeders die anders de opleiding niet af hadden kunnen maken of niet naar school hadden gekund en in de uitkering hadden gebleven.

Ondersteuning vanuit ons Steunfonds is enkel mogelijk wanneer de jonge en alleenstaande moeders deelnemen aan het Smart Mama Coachprogramma via de eigen gemeente ofwel door ons begeleid worden in de toeleiding naar school en bij een evenwichtige verdeling van studie en zorg. Wij onderzoeken onder meer de voorzieningen, brengen in kaart waar zij recht op heeft en kunnen meteen helpen als er iets mis dreigt te gaan. Zo kunnen de sponsors/donateurs er zeker van zijn dat het geld echt besteed wordt waarvoor het bedoeld is!

Steun ons online direct via onderstaande doneer knop of maak een donatie over naar iban NL82RABO0118930958
Doneerbutton