(Studerende)vaderdag actie!

Al zijn er in Nederland meer studerende (aanstaande) moeders dan studerende vaders, ze zijn er dus wel..

In ons eigen steunpunt-team was een studerende vader werkzaam die de volledige zorg van zijn dochter combineerde met zijn studie en bijbaan. Het gaf altijd een grappig effect als hij met zijn mannenstem onze telefoon op nam: “Steunpunt Studerende Moeders, goedemiddag je spreekt met Raymond” …dan was het altijd even stil gevolgd door ‘ow eh..hallo…’
Jammer genoeg hebben we nu geen telefonische helpdesk centrale meer en is ons team nogal uitgedund (wij ontvingen immers eenmalig een tijdelijke startsubsidie vanuit Ministerie OCW).

Maar de studerende vaders zijn er nog wel! En die willen we ook een keer in het zonnetje zetten met een leuke actie.

Ben jij of ken jij een studerende vader, geef hem of jezelf dan op door een email te sturen naar ons. Zet daarin de contact gegevens, welke opleiding jij/hij volgt en hoe jij/hij dit combineert.
Doe dit voor vaderdag (19 juni as), onder alle inzendingen verloten wij een cadeaubon ter waarde van 20 euro voor de webshop van onze sponsor yoursurprise.

Druk met de studie bezig geweest en heb je nog geen tijd gehad om een vaderdag cadeau te kopen voor je eigen vader of voor de vader van jouw kindje?

Kijk dan voor een leuk of gepersonaliseerd vaderdag cadeau op yoursurprise.

Reageren? Wil je mee denken of ook iets delen? Plaats het hier!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.