Winactie: bioscoopkaartjes en Dvd’s over moederschap

Wij verloten 3 prijzen:
De eerste prijs: 2 vrijkaartjes voor de bioscoop film ‘KEEPER’, de tweede prijs: een dvd en de derde prijs betreft ook een (andere) dvd.
Allen films zijn gerelateerd aan het (jong) moederschap.

KEEPER
Op 7 april gaat de film ‘KEEPER’ in première. KEEPER gaat over de 15-jarige Maxime en Mélanie. Ze zijn verliefd. Liefdevol en ietwat onhandig verkennen ze samen hun seksualiteit. Op een dag ontdekt Mélanie dat ze zwanger is. Voor Maxime is dit in eerste instantie moeilijk te bevatten, maar uiteindelijk wil hij niets liever dan het kindje houden. Mélanie’s zwangerschap stelt hem echter voor een moeilijke keuze. Moet hij zich focussen op zijn vaderschap of zich richten op een professionele voetbalcarrière?

De film zal te zien zijn in: Rialto Amsterdam, Filmhallen Amsterdam, Lantarenvenster Rotterdam, Filmhuis Den Haag, Utrecht LHC, LUX Nijmegen en Chassé Breda. Hier kan de winnaar zelf een keuze uit maken.

DVD’s
De Dvds’ die je kunt winnen betreffen eerder vertoonde aangrijpende en ontroerende films over het (jong) moederschap en die eerder awards en prijzen in de wacht sleepte:

Melody
MelodyDe jonge Melody besluit draagmoeder moeder te worden voor een rijke Engelse dame (Emily) in ruil voor een grote som geld. Emily dwingt de wat onstabiele Melody bij haar in te trekken. Op het eerste gezicht lijken de werelden van de twee vrouwen ver van elkaar verwijderd, maar tot hun verbazing groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Totdat het noodlot toeslaat en de geschiedenis zich dreigt te herhalen.
Deze aangrijpende en realistische film is echt een aanrader. Je kunt de Dvd eventueel hier kopen, indien je niet (kunt wachten of je) tot de winnaars behoort.

L’Enfant lenfant
Bruno, is twintig jaar. Sonia, pas achttien. Ze leven allebei van het kindergeld van Sonia maar ook van de diefstallen van Bruno’s jonge bende. Sonia is net bevallen van Jimmy, hun kind. Hoe kan Bruno nu al vader worden? Hij heeft geen enkele stabiliteit. Hij kijkt nooit verder dan één dag vooruit. Hij die enkel oog heeft voor geld en zijn kleine deals.

Hoe kun je winnen/ Wat moet je hiervoor doen?
Om in aanmerking te komen voor een van de prijzen dien je tenminste één van de onderstaande opties uitgevoerd te hebben:

1. Deel je eigen verhaal/ervaringen rond de combinatie zwangerschap/ouderschap & studie op de pagina oproep, website www.studerendemoeders.nl/oproep (Dit mag ook onder een fictieve/andere naam)

2. Op de facebook page van het Steunpunt Studerende Moeders hebben we bijna 500 like’s!
Help ons aan 500 like’s of meer te verzamelen door de page te liken met één simpele druk op de knop ( je weet zelf welke, zie ook rechtsboven in de zijbalk op deze pagina)

3. Via het twitter account van studerendemoeders (@Mevr_AdeJong of zie rechtsonder in de zijbalk van deze pagina) evenals via de facebook page hebben we een oproep gedaan (doen we regelmatig nog steeds) om verhalen/ervaringen te delen op www.studerendemoeders.nl/oproep Verspreid deze oproep door deze door te Retweeten (door te twitteren) of door de oproep te delen via Facebook.

En dan…
Op 6 april worden de 3 winnaars bepaald en zullen zij hun prijs per post toegestuurd krijgen.
De winnaars zullen we hiervoor benaderen en (in een Privé berichtje) vragen waar de prijzen naar toe verstuurd kunnen worden. We doen verder niks met het opgegeven adres , dit is enkel bedoeld om te weten waar de prijs naar toe verstuurd kan worden. Je kan desgewenst ook een ander adres opgeven als je jouw gewonnen prijs aan iemand anders wilt schenken!

Trailer KEEPER:

 

De winactie is inmiddels gesloten, de prijswinnaars zijn bekend: 

 
– De 2bioscoopkaartjes voor de nieuwe fim Keeper zijn gewonnen door @lauracromzigt
Zij reageerde uitgebreid op de oproep van studerende moeders op: www.studerendemoeders.nl/oproep
 
– De DVD Melody is gewonnen door @RomyAaliyah . Zij is ook een van de vele die de Facebook pagina geliked heeft. Ook deelde zij openhartig haar ervaringen in een bijzonder interview waarin zij direct solliciteerde naar een stage / werkervaringsplaats bij het Steunpunt Studerende Moeders. Het bijzondere interview met haar kun je hier lezen: http://studerendemoeders.nl/zonder-mijn-docent/
 
– De DVD L’Enfant is gewonnen door Kerstin Zenker, Kerstin is projectmedewerker van het project Jonge Moeders in Enschede en heeft de oproep via Twitter een aantal keer geretweet waarmee zij haar jonge moeders attendeerde op de oproep www.studerendemoeders.nl/oproep en kennisplatform www.studerendemoeders.nl 

Een gedachte over “Winactie: bioscoopkaartjes en Dvd’s over moederschap

  1. Pingback: Oproep voor studerende moeders - Studerende Moeders

Reageren? Wil je mee denken of ook iets delen? Plaats het hier!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.