1561030880

Smart Mama Management

Dé training voor studerende moeders in het MBO én HO

Smart Mama Management is een training ontwikkeld voor en door studerende moeders.
De online training richt zich op het vinden van jouw eigen strategie voor een evenwichtige verdeling van studie, zorg en privéleven. De training helpt de studerende moeder onder meer bij het maken van een slimme planning en organisatie. Je leert slim om te gaan met je tijd én energie. Doormiddel van tricks & tools, downloadbare handige formats, checklists en oefeningen hoef jij niet het wiel opnieuw uit te vinden!

Het uitvalpercentage onder studenten met kinderen is hoog. Studerende ouders moeten vaak meerdere ballen tegelijkertijd hoog houden. Hoe verdelen zij hun tijd tussen studie, stage, huishouden en zorg? Met deze training kunnen studerende moeders een eigen strategie vinden voor een evenwichtige verdeling van studie, stage/werk, zorg en priveleven.
Met praktische formats en tools om de combinatie te vergemakkelijken.

 

Kosten

De training kost op dit moment €42,35 en dan heb je ook toegang tot alle formats en tools. Jouw opleiding of onderwijsinstelling kan de training inkopen voor eigen studenten. In dat geval betaal je niks voor de training en ontvang je van de opleiding jouw inlog gegevens. Attendeer de opleiding daarom op deze mogelijkheid.